1
organizarea congresului la data de Mar Mai 04, 2010 8:53 pm
Stefan Macovei
Organizarea congresului trebuie sa tina cont de legatura cu institutia care ne-a autorizat spre folosul intregii societati romanesti ( nu doar a institutiei respective), de beneficiile pe care le aduc traducatorii autorizati si de aspectele formale care trebuie indeplinite pentru a ne putea prezenta onorabil in fata institutiei care reprezinta dialogul profesional cu statul roman: aspectele strict lingvistice, profesionale, juridice, standardul de pagina, organizarea si pregatirea profesionala...si seriozitatea din partea traducatorilor profesionisti, care trebuie sa acopere in plus si partea nevazuta a lunii, adica si relatia cu restul lumii, in afara de Ministerul Justitiei, deoarece nu lucram exclusiv pentru Ministerul Justitiei, ci pentru o diversa clientela: societatea romana. Si in primul rand lucram pentru noi.
Re-posteaza cineva "Strategia Ministrului Justitiei pt 2010-2014"? punctand izbitoarea asemanare de probleme dintre profesia de traducator/interpret autorizati si AVOCAT? sau nu am observat eu bine....
Re-posteaza cineva "Strategia Ministrului Justitiei pt 2010-2014"? punctand izbitoarea asemanare de probleme dintre profesia de traducator/interpret autorizati si AVOCAT? sau nu am observat eu bine....